توسعه و تولید

گروه مهندسین تروند دانش با هدف راه اندازی اتوماسیون و مکانیزاسیون مراکز پزشکی، بهداشتی و درمانی کشور با بهره گیری از توان فنی خود همواره سعی در تسهیل کار پرسنل و امور اداری مراکز درمان دارند. انتخاب پرسنل پشتیبانی و خدمات پس از فروش این مجموعه همواره از میان افرادی صورت گرفته که علاوه بر داشتن تحصیلات در زمینه فناوری اطلاعات تجربه و آشنایی با محیط مراکز کاربرد این نرم افزارها را نیز داشته و همواره در پی تلاش برای همگام بودن با آخرین دست آوردهای علوم پزشکی بوده باشند.

به طور حتم هر شرکت با توجه به شرایطش می‌تواند ایده‌پردازی کند و راهکارهای شایسته‌ی خودش را پیدا کند. اگرچه فاکتورهای بسیار زیادی برای تعیین موفقیت یک شرکت وجود دارد اما داشتن یک تیم که همیشه علاقه‌مند به یادگرفتن چیزهای جدید است، شما را پیشرو و جلوتر از بقیه قرار می‌دهد و باعث می‌شود بتوانید مسائل پیچیده را با راه حل‌های خلاقانه پشت سر بگذارید.

شغل‌های فراوانی وجود دارد که مهارت پایه برای انجام آنها تقریبا ثابت است، اما برنامه‌نویسی و توسعه‌ی نرم‌افزار یکی از آنها نیست. مهمترین نکته در این شغل آموزش مداوم است. تکنولوژی به صورت مداوم در حالت پیشرفت و تحول است، چنانچه برنامه‌نویسان بخواهند در کارشان حرفی برای گفتن داشته باشند، باید همگام با فناوری تغییر کنند. در این شغل یادگیری مهارت‌های جدید به اندازه‌ی نوشتن کد از اهمیت برخوردار است.

بعضی شرکت‌ها از دوره‌های آموزشی ادواری استفاده می‌کنند تا اطمینان پیدا کنند که کارمندان شان یک سری اطلاعات پایه‌ی مشترک را فرا گرفته باشند. فاصله‌ی طبقاتی دانش نیروهای فنی می‌تواند هم بهکار و هم روحیه‌ی افراد صدمه وارد کند و بین اعضای تیم فاصله بیندازد. آموزش‌های رسمی که توسط شرکت برگزار می‌شود نارضایتی کارمندان نسبت به سطح دانش یکدیگر را به حداقل می‌رساند.